2015-06-05 13:52:07• hírek • Szatmár.ro

Mosó- és mosogatógéppel támogatták a Caritast

A németországi Rumänienhilfe Emmerting egyesület évek óta támogatja a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezetet különböző segélyek által.

Az egyesületet Raimund Said alapította és vezeti is, aki nemrég személyesen is meglátogatta a szatmári Caritas több intézményét.

Legutóbbi látogatása során egy élelmiszerekkel megpakolt szállítmányt hozott illetve a szervezet 25 éves évfordulója alkalmából két mosógéppel és egy mosogatógéppel is kedveskedett. Ezen adományok jelentősen megkönnyítik a munkát a Caritas erdődi Integretto Központjában, ahol nagy szükség volt már a már meglévő mellett további, ehhez hasonló háztartási gépekre, annál is inkább, mivel a rászoruló gyerekek, fiatalok az intézmény keretein belül moshatják ki ruháikat. A gépeket Szováti Rodica, az intézmény vezetője vette át.

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet ezúton is köszönetét és háláját szeretné kifejezni Raimund Saidnak nem csupán a legutóbbi segélyszállítmányért, hanem a többéves támogatásért és partnerkapcsolatért is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: