2013-11-17 14:55:57• hírek • Szatmar.ro

Az RMDSZ-é a kupa

Rendhagyó négycsapatos kispályás labdarúgó tornát rendeztek november 16-án, szombaton Szatmárnémetiben, a Rania sportkomlexumban.

A bajnokság egyediségét az jelentette, hogy  a remek hangulatú és magas színvonalú találkozókon a Magyar Országgyűlés, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és a Szatmár megyei görög katolikus lelkészek, valamint a Szatmár megyei RMDSZ csapatai mérték össze erejüket.

A fideszes parlameti képviselőkből, önkormányzati vezetőkből és szakemberekből álló Parlament SE csapatának tagjai a nap folyamán részt vettek az Érdmindszenten megrendezett Ady Endre-emlékünnepségen, majd a jó kapcsolat jegyében, "útban hazafelé" futballcsukát, sportszárat és focimezt húztak. Az RMDSZ csapatában is pályára lépett egy parlameti képviselő Kereskényi Gábor személyében, míg Pataki Csaba szenátor értékes edzői meglátásokkal, utasításokkal igyekezett segíteni a fiúknak.

A kupát az RMDSZ csapata nyerte, miután az elődöntőben és a döntőben egyaránt 4-1 arányban diadalmaskodott. A bronzmeccsen a két szomszédos megye görög katolikus lelkészeinek gólgazdag csatáján szintén a Szatmár megyeiek bizonyultak jobbaknak, 7-4-re verve anyaországi kollégáikat.

A futballtornát követően a résztvevők látogatást tettek a város legújabb, Keresztelő Szent Jánosról elnevezett magyar görög katolikus templomában, majd az Astoria szállóban kellemes hangulatú, kötetlen beszéletéssel kísért vacsorával ért véget a találkozó.

Elődöntők:
Parlament SE - Szatmári lelkészek 3-1
RMDSZ - SZSZB megyei lelkészek 4-1

Bronzmeccs:
Szatmári lelkészek - SZSZB megyei lelkészek 7-4

Döntő:
RMDSZ - Parlament SE 4-1

Az RMDSZ tornagyőztes csapata: Kereskényi Gábor, Papp Tibor, Simon Levente, Vincze Sándor, Roszpapa Csaba, Magyar Lóránd, Trella Ervin, Balázsi István, Sejk Roland, Muresán István.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: