2008-01-11 02:07:59• hírek • István Löchli

Meghalt a macska, de a kutya kiásta

 Annyira szerette egy kutya a ház macskáját, hogy kiásta sírjából, hogy ismét együtt lehessenek.
Oscar gazdái reggel összegömbölyödve látták kosarában a kutyust Arthurral, a néhai cirmossal - számolt be a síron túl tartó kutya-macska barátságról internetes kiadásában a Times című brit napilap csütörtökön.

A manchesteri agglomeráció Wigan településén élő gazdik - a 73 éves Robert Bell és felesége, Mavis - szerint a kutyus tisztára nyalta a macskát, mielőtt álomba szenderedett. Bell elmondta, hogy a két állat igen jó barátságban volt. A termetes kandúr rendszerint segített Oscarnak felmászni a szófára is.

A 18 hónapos Lancashire heeler látta, amint Robert Bell gödröt ásott a kertben, és elhelyezte benne a macskát. Oscarnak sikerült az éjszaka kiásni a gödörből a cicát, feltehetően abban a reményben, hogy sikerül visszahoznia játszópajtását. Tekintettel Arthur termetére, ehhez alighanem minden erejére szüksége volt.

"Visszavonszolta a kosarába, és együtt aludtak. Arthur szőre fehéren villogott, nyilván tisztára is nyalta" - mondta el Bell. Arthurt végül újabb, biztonságos sírhelyen helyezték el. Oscar is kapott új játszótársat egy Limpet nevű kiscica személyében.
STOP
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: