2013-02-11 17:50:58• hírek • (x)

Huszonhat településen lesz zeneoktatás

A Netmusic School by Roland nyári zenetábort szervez - már várják a jelentkezőket.

Igencsak zajlik az élet a Szatmárnémeti székhelyű Netmusic School by Rolandnál. A magán zeneiskola vezetői az elmúlt hónapokban azon dolgoztak, hogy lehetőséget adjanak azoknak a tehetséges gyermekeknek, akik vidéken járnak iskolába illetve élnek: gyakorlatilag házhoz viszik nekik a zeneoktatást. A hét folyamán Sárközújlakon már be is indul az oktatás, közel negyven gyermek jelentkezett főként gitár és szintetizátor-képzésre.

A Netmusic School by Roland munkatársai egyébként Szatmár megyében 26 településsel vették fel a kapcsolatot és mindenfelé pozitívan álltak a kezdeményezéshez a polgármesteri hivatalok vezetői. Az oktatás csoportosan zajlik majd, viszont mindenki külön hangszeren gyakorol - a Netmusic a hangszereket és az oktatókat biztosítja, a helyi polgármesteri hivatalnak csak a helyszínt kell rendelkezésre bocsátani.

A zeneiskola háza táján hír továbbá, hogy új tanárral bővült a csapat. Az új énektanár az a Surányi Botond, aki a romániai X-faktor élő show-jaiban bizonyította tehetségét, emellett a Nagyváradi Egyetemen szerzett zenetanári diplomát. Tudását a Szatmár Megyei Tanács és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal is kitüntette.

A magán zeneiskola helyszíne is változni fog a következő hetekben: a Dana Kereskedelmi Komplexumban egy öt osztályos oktatási központot hoznak létre, amely március 5-én nyitja meg a kapuit. Itt a gyerekek szülei egy elegáns és kényelmes váróteremben időzhetnek, míg a gyerekek igazi zenészekké cseperednek.

A zeneiskola a nyár folyamán zenetábort is szervez, ennek felhívása az alábbi plakáton olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: