2012-01-04 09:32:35• hírek • Kocsis Zoltán

Huszonegyedik helyen zárt Gyenes

A Dakar rali harmadik, San Rafael és San Juan közötti szakasza sem maradt komoly balesetek nélkül. Három nap után a motorosoknál Cyrill Despres, az autósoknál meglepetésre Krysztof Holowczyc áll az élen.

Tovább javított helyezésén Gyenes Emánuel, aki a harmadik szakaszon 21.-ként ért célba, ezzel pedig az összetettben feljött a 23. pozícióba. Csapattársa, egyben a Vectra Racing Team főnöke, Marcel Butuza 72.-ként zárta a napot, míg összetettben a 79. helyen áll.

A harmadik szakaszt Despres nyerte Frans Verhoeven és Paulo Goncalves előtt, míg összetettben Despres vezet Marc Coma és David Casteu előtt. A nap sajnos nem maradt súlyos balesetek nélkül. Sebastien Couéra eszméletlenül találtak rá a tűző melegben (San Juanban 45 Celsius fokot mértek), míg a szintén francia Bruno da Costa egy tehénnel ütközött. Mindkettejüket súlyos állapotban szállították kórházba.

Az autósoknál Nani Roma volt a legjobb, megelőzve Holowczycot és Nasser al-Attijahot, míg összetettben a lengyel pilóta vezet Robby Gordon és Gilles de Villiers előtt.

A négykerekűek között két magyar egység is versenyben van. A Szalay Balázs - Bunkóczi László páros a 83. helyen ért célba és összesítettben a 62. helyen áll, míg Sebestyén Sándor - Bognár József duó 121.lett kedden és a 111. pozíciót foglalja el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: