2008-01-14 18:27:03• hírek • Szatmar.ro

Versenyvizsgázhatnak a pedagógusok

 Idén is versenyvizsgázhatnak azok a tanárok, akik igazgatói állást szeretnének betölteni.

Március elején készül el egy lista, amely azokat az iskolákat tartalmazza majd, ahol ideiglenesen kinevezett személyek töltik be az igazgatói posztot.

A lista nyilvánosságra hozatala után 30 napon belül kezdődhet meg az állások betöltésére kiírt versenyvizsga. A törvény szerint minden olyan címzetes pedagógus, aki második fokozattal is rendelkezik, részt vehet a versenyvizsgán. A pedagógusok által elkészített iratcsomónak tartalmaznia kell egy kérvényt, egy önéletrajzot, valamint egy önfelmérő lapot, amelyen a pályázó előre pontozhatja magát.

Az állás betöltésére pályázók, minden olyan megszerzett eredménnyel, amelyet hivatalosan is bizonyítani tudnak, pontot szerezhetnek. Például ha valakinek tankönyve jelent meg, nemzetközi pályázatokon vett részt, számítógépes ismeretekkel rendelkező szakvizsgája van, illetve nyelvvizsgával rendelkezik, több pontot is beszerezhet. De minden hivatalos okirat másolatát az iratcsomóhoz kell csatolni, amely az igazgatói állásra pályázó tanár elért eredményeit igazolja. - tudtuk meg Kónya László főtanfelügyelő- helyettestől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: