2006-05-10 00:18:21• hírek • Noemi Brigitta Boros

Felvételi a Goldis Egyetemre

A Vasile Goldiş Egyetem szatmárnémeti fiókja által meghirdetett felvételi tájékoztató.

Az aradi Vasile Goldiş Nyugati Egyetem szatmárnémeti fiókja a 240/2002-es törvény által akkreditálódott, és a nemzeti oktatási rendszer részét képezi.

Az intézmény előnyös tulajdonságai közül többek között érdemes megemlíteni, hogy több száz kiváló oktatóval rendelkezik, meg van az engedélye ECDL kurzusok szervezésére, 45 külföldi egyetemmel van partnerségi kapcsolatban, a központi könyvtára pedig 950.000 kötettel rendelkezik.

A tervek szerint a 2006-2007-es egyetemi évben a következő karokat indítják: Jogtudományok Kara, Közgazdasági Tudományok Kara, Orvosi- és Fogorvosi Kar, Természettudományok Kara, Informatika Kar, Közigazgatási-, Politikai- és Humántudományok Kara, Pszichológia és Neveléstudományok Kara, Testnevelés és Sport Kar, Mérnöki Kar.

A karokon belül különböző szakosodások vannak, nappali- és/vagy távoktatási lehetőséggel, 3, 4, esetleg 5 éves távra.

Az intézmény keretein belül posztliceális iskola is működik, amely pénzügyi-könyvelőségi asszisztens, vámügynök és titkári képzést biztosít, 2 éves nappali tagozaton.

A beiratkozás június 1-30 között zajlik, és a következő iratok szükségesek hozzá: a személyi igazolvány és fénymásolata, a születési bizonyítvány és hitelesített fénymásolata, az érettségi diploma és egy hitelesített másolata, az egészségi állapotot igazoló orvosi igazolás, a tandíj befizetését igazoló nyugta, 3 darab fénykép ( személyi igazolvány típusú) és egy irattartó (dosar).

A felvételi az érettségi vizsga átlagjegye alapján zajlik.

Bővebb információkat az intézménnyel, a szakokkal, a beiratkozással és a tandíjjal kapcsolatban az egyetem szatmárnémeti székhelyén, a Mihai Viteazul utca 26 szám alatt, vagy a 0261-716230, 0361-401014 és a 0361-401015-ös telefonszámokon kaphatunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: