2009-03-26 17:19:36• hírek • www.ma.hu

Kimondták a vőlegénye válását

Bármerre is jár Czippán Anett és Rendes Zoltán, mindenhol boldog a mosolyuk. Mostanában sokat lehetett arról olvasni, hogy a néhány hónapja összejött szerelmespár máris az esküvőt tervezgeti! Ezt akkor a TV2-nél cáfolták, de kiderült az igazság, lagzi lesz!

Reklámfilmet forgatott az Aktív stúdiójában Rendes Zoltán csapata, aki a TV2 kreatív vezetője. Ennek során találkozott a férfi az új műsorvezetőnővel, Czippán Anettel.

A szerelmesek az első időben titkolták kapcsolatukat, mert Anett attól tartott, hogy sokan úgy gondolják, hogy a befolyása miatt van Zoltánnal.

Saját elmondásuk szerint végre igazából boldogok és nincs semmi, ami beárnyékolhatná szerelmüket. A pletykák már a múlt héten is arról szóltak, hogy nyáron Zoltán oltár elé vezeti ifjú kedvesét, ám ehhez azonban először el kellett válnia feleségétől, hisz még nős. Szerdán azonban hivatalosan is kimondták, hogy házasságának vége, így semmi sem áll Anettel közös boldogságuk útjában. - írja a Kiskegyed.

Állítólag Zoltán Afrikába repítette Anettet, aki a nagy kérdés hallatán azt hitte, párja csak viccel, ám mikor megtudta, hogy komoly a lánykérés, egyből igent mondott! 

- "A bejelentéssel azért vártunk eddig, mert csak most mondták ki hivatalosan a válásomat. Már tervezzük az esküvőt, amely nyáron lesz, szabadtéren és szűk körben." - mondta el Zoltán.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: