2017-10-04 10:15:40• hírek • Szatmár.ro

Húszéves születésnapot ünnepelt a PrimaGym

Kétnapos rendezvénnyel ünnepelte alapításának 20. évfordulóját a PrimaGym edzőközpont.

Hétfőn és kedden is ünnepi program volt a szatmáriak kedvenc edzőtermében, a PrimaGymben. Hétfőn nyílt napot tartottak, amikor sokféle mozgásformát lehetett kipróbálni, kezdve a bodyArttól a Spinningen, a Spinracingen, a deepWorkon át egészen a Zumbáig, vagy annak keményebb verziójáig, a Zumba Strong-ig. Minden edzés után sorsoltak, így az edzőterem 20. születésnapjához közeledve rengetegen kaptak ajándékot.

A keddi napon tartották az igazi születésnapot, természetesen tortával, ahogy azt illik. Sokan válaszoltak pozitívan a meghívásra, így sok egykori és jelenlegi kliens vett részt az ünnepen, de egykori munkatársak, edzők is szívesen tértek vissza kollégáikhoz. 

A Primagym két edző-tulajdonosa, Simona Niste és Ilyés Ilona (Babi) meghatódva beszéltek az elmúlt évekről és az emberekről, akik hosszabb-rövidebb ideig a csapat tagjai voltak. Egy fotóösszeállítás segítségével felelevenítették az ősidőket, azokat, amikor még a Vointa Sportklub termében tartottak edzéseket. Láthattuk a termet felújítás előtt és után, az edzések újabb helyszíneit, míg végül a mostani, István-téri terembe költöztek. Számos mozgásforma szatmári bevezetése köthető a PrimaGymhez, legyen szó a flexibaros vagy az állóbiciklis edzésekről, vagy a mai napon is rendkívül népszerű bodyArtról vagy deepWorkról.

Az est folyamán díjazták az edzőterem leghűségesebb kliensét, és divatbemutatót is tartottak, amelyen a CM Creation de Mode sportos, edzőtermek ihlette kreációját mutatták be a PrimaGym edzői és munkatársai.

Az állófogadással egybekötött bulin sokszor hangzottak el jókívánságok és bíztatások. Mi is csak jókat kívánhatunk a húsz éve alapított edzőteremnek: Boldog születésnapot és csak így tovább!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: