2009-06-15 12:34:51• hírek • Balogh Anita

Húsz kilós szörny a Szamosból

Élete legszerencsésebb napját éli az a szatmárnémeti horgász, aki hétfőn 13 órakor egy húsz kilós harcsát fogott ki a Szamosból, a Golescu híd lábánál.

Pop Cristian Vasile, aki tizenöt éve megszállott horgász, életének legboldogabb perceit élheti. Reggel ugyanis tábort vert a Golescu híd lábánál, a csalit a vízbe dobta és várta a jó kapást. Nem is számított rá, hogy dél körül élete legnagyobb zsákmánya akad a horogra: egy közel húsz kilós, másfél méteres harcsa. Az állatot a tapasztalt horgász egy órán keresztül fárasztotta, míg végül a partra tudta vonszolni.

A férfi büszkén vitte haza a halalmas példányt, a Golescu hídon átkelők elismerő kiáltásokkal gratuláltak a fogáshoz. A gratulációk valószínüleg még csak ezután özönlöttek, hiszen a büszke horgász kezében cipelte haza a zsákmányt a 16-os lakótelepen keresztül...

Pop Cristian Vasile a Szatmár.ro kérdésére elmondta: a jókora állatot a fárasztás során már többször is elveszettnek érezte, s amikor a part közelében meglátta az állatot, alig hitt a szemének. A hatalmas harcsát amúgy a horgász lóféreg-csalival fogta.



A képre kattintva megtekinthető a galéria


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: