2015-05-17 11:29:18• hírek • Szatmár.ro

Nagy slágerek és tehetséges diákok a VIII. Zenei versenyen

A Filharmónia koncerttermében tartotta rendezvényét a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum.

A Hám János Napok keretében szombaton a zenéé és a tehetséges diákoké volt a főszerep. A Zenei verseny talán a leghangulatosabb pontja a rendezvénynek, ilyenkor az iskola diákjai szólóban vagy csapatban lépnek színpadra, s énekelnek, hangszereket szólaltatnak meg a vetélkedő keretében.

Idén a filharmóniában tartották a zenei napot, amely már szombat reggel zsúfolásig telt az iskola tanulóival, na meg szülőkkel, barátokkal, ismerősökkel, akik már izgatottan várták a produkciókat. Taps fogadott és a közönség zúgó tapssal jutalmazott minden fellépőt - összesen 66 versenyzőt, akik közül hatan az iskolában végzett fiatalok voltak.

Színpadra léptek kicsik és nagyobbak, magyar nyelvű és nemzetközi slágerek is elhangzottak. A diákok énekeltek Ákost, Szandit, Piramist, Queeent, Beatlest, de a programban az Alma Zenekar és Halász Judit ismert dalai is elhangzottak. A verseny végeztével színpadra lépett a Hadházi Éva tanárnő vezette, 78 tagú Harmónia Kórus is. Ők Michael Jackson Heal the World című dalát adták elő.

Ez valóban egy olyan verseny volt, amelyen nem a győzelem, hanem a részvétel és az erős közösségi élmény volt az igazán fontos.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: