2010-03-19 10:37:33• hírek • Szatmár.ro

Húsz csapat jelentkezett

Idén hetedik alkalommal szervezik meg a Szatmár megyei középiskolás diákok számára az Ötletbörze vállalkozói játékot, melyre március 18-ig jelentkezhettek a csapatok.

Az Ötletbörze vállalkozói játék többéves múltra tekint vissza, és azért hozták létre, hogy a Szatmár megyei diákság játékosan ismerkedjen meg az üzleti világgal.

A diákok vállalkozói csapatokat alkotnak, azaz képzeletbeli vállalkozásokat. Egy saját vállalkozási ötlet alapján kidolgoznak egy tervezetet és versengenek a játék díjaiért.

A 2010-es Ötletbörzére mintegy húsz Szatmár megyei diákcsapat nevezett be, ők március 26-án, azaz jövő héten pénteken mérhetik össze a tudásukat, mutathatják be ötletes vállalkozásukat.

A szervezők szerint idén is érdemes volt benevezni, mivel a legjobb csapatok nyári, úgynevezett business tour-on vehetnek majd részt. Ezek a kirándulások azért is értékesek, mivel szórakoztatóan kínálják a fejlődés lehetőségét a fiatalok számára, nemcsak új emberekkel ismerkedhetnek meg, hanem új vállalkozási ötletekkel és megoldásokkal is.

Hans Lindner Ötletbörze


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: