2011-04-16 16:50:52• hírek • Balog Anita

Húsvétvárót tartott az Autonet Import

Háromféle tojásfestési technikát is tanulhattak az alkalmazottak és gyermekeik.

Az ünnepvárók sorában a hatodik, a Húsvét előtt megszervezett programok közül pedig a harmadik volt az Autonet Import kft. székhelyén szombaton megtartott családias hangulatú rendezvény. A cég kötelékében dolgozók és azok gyermekei számára színes programokkal készültek a szervezők, illetve a Szatmárnémeti MADISZ. Az ifjúsági szervezet tagjai ugyanis számos kézműves-foglalkozást szerveztek a jelenlevőknek, akik többek között megismerkedhettek azokkal a módszerekkel is, amelyekkel faluhelyen még mindig szoktak tojást díszíteni. A gyerekek körében nagy sikernek örvendett az írókás, viaszos tojásfestés, de érdeklődve figyelték a hagymahéjas technikát is. A lurkók a "modernebb" módszert is kedvelték: temperával és ecsettel festették meg a tojásokat.

Egy másik asztalnál a gyerekek szüleik segítségével színes ceruzával díszítették majd kivágták a tojástartó-fészkeket, de akinek kedve volt, vicces, húsvéti hangulatú szalvétatartót is készíthetett. Nagy népszerűségnek örvendett a vízfestékes, temperás kifestő is, amelybe a gyerekek mellett néhány szülő is igen-igen belemerült.

Nem feledkezhetünk meg a Húsvétváró sztárjairól sem, a húsvéti nyuszikról, akik az Autonet Import KFT székhelyének tágas előcsarnokában, egy nagy dobozban várták a gyerekeket. A kicsik nagy szeretettel simogatták, ölelgették az állatokat.


Nyuszit simogattak a gyerekek


Tojástartót készítettek


Tojásfestés temperával


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: