2012-03-26 16:47:36• hírek • Szatmár.ro

Indul a húsvéti tojáskeresgélés, csábító nyereményekkel

Olvasd a Szatmár.ro cikkeit, küldd be azok linkjét, amelyekben tojást találtál, s máris esélyes vagy az ajándékok egyikére!

A húsvét az egyházi ünnep mellett a háziasszonyoknak sütés-főzést és vendéglátást jelent, a férfiak locsolkodó-körútra indulnak, a gyermekek pedig a csokitojások miatt vannak felpörögve. Sok család szervez tojásvadászatot az ünnep alkalmával a kertben: a gyermekeknek vasárnap vagy hétfő reggel meg kell találniuk az udvaron, kertben elrejtett (csoki)tojásokat. A Szatmár.ro is hasonló tojásvadászatra hívja olvasóit. A nyereményeknek közvetlenül inkább a szülők fognak örülni, hiszen vásárlási utalványok, finom ételek és borok találnak majd gazdára a játék végén.

Néhány cikkünkben húsvéti tojást rejtünk el, ezt kell megtalálniuk a szemfüles olvasóknak.  Amennyiben öt "tojásos" cikkre sikerült rátalálnod, nem kell mást tenned, csak küldd be a cikkek linkjeit a jatek@szatmar.ro e-mail címre neveddel és telefonszámoddal együtt. A sorsolást április 5-én  tartjuk.

A sikeres tojásvadászok között kisorsolunk három 130 lej értékű vásárlási utalványt a Super Alimente élelmiszerüzlet felajánlásával, három ízletes töltött tyúkot a Tip Top Bob vendéglő felajánlásából és három üveg Nachbil bort a krasznabélteki Nachbil pincészet jóvoltából. Ugye, hogy érdemes velünk játszani?

Ezt a tojást keresd a cikkekben:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: