2011-04-13 17:59:38• hírek • Balog Anita

Húsvétvárót tart az Autonet Import

Idén április 16-án 16 órai kezdettel tartják a húsvétváró foglalkozást az  alkalmazottak és gyermekeinek.

Idén immár harmadik alkalommal tartanak húsvétváró foglalkozást a szatmárnémeti Autonet Import kft. dolgozóinak illetve azok gyermekeinek. Az ott dolgozók már megszokhatták: a családi ünnepek a munkahelyen is ünnepi hangulatot hoznak, hiszen az utóbbi időben rendszeres vendég a cégnél december elején a Mikulás és több alkalommal tartottak Karácsonyváró rendezvényt is.

Az idei húsvétváróra április 16-án   kerül sor, ez alkalommal is a MADISZ tagjai  gondoskodnak arról, hogy a gyerkőcök és szüleik újabbnál újabb kézműves praktikákkal ismerkedhessenek meg és készítsenek díszeket, hímes tojásokat Húsvétra. Ezzel két "tojást" ütnek majd egy csapára, egyrészt mert így belekóstolnak az ünnepi hangulatba, másrészt pedig elkészíthetik azokat a díszeket, amelyek az idei ünnepet  még hangulatosabbá teszik az otthonokban.

A rendezvényen idén is körülbelül 80 gyerek fog részt venni és ahogy az lenni szokott, számos érdekesség várja őket: lesz kétféle húsvéti ajtódísz készítés, tojáskosár, tojásmelegítő készítés illetve nem marad el a tojásfestés sem. A kisebbek legnagyobb örömére lesz nyuszisimogatás és játszóház is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: