2018-03-20 07:33:49• hírek • Bede Emőke

Húsvétváró ünnepséget szervez munkatársainak az Autonet

Az elmúlt évek hagyományához hűen idén is húsvétváró ünnepséget szervez az Autonet vállalat.

A hagyományos eseményen a cégcsoport bármely munkatársa részt vehet, akár egyedül, akár családjával közösen. Hogy a gyerekeket is megéri elhozni, mi sem bizonyítja jobban, minthogy az Aranykapu Kulturális Egyesület kézműves foglalkozással készül a jelenlevők számára.
 

Kicsik és nagyok közösen fonhatnak vesszőt, készíthetnek szalvétatartó gyűrűt, önthetnek csokitojást, illetve a tojásfestés hagyományos módszereivel is megismerkedhetnek. Akiket a modernebb dekorációs technikák is érdekelnek, megpróbálkozhatnak majd a hungarocell tojások gyönggyel való díszítésével is. Mindemellett a gyerkőcöket egy játszószoba várja majd, az édesanyák pedig egy szépségszalonban készülhetnek a várva várt tavaszra.
 

Az ünnepség hangulatos és hasznos elfoglaltságot biztosít felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, az együtt töltött délután emlékeként pedig az elkészült húsvéti dekorációkat is haza lehet vinni.
 

A március 23-i húsvétváró helyszínéül az Autonet székhelye szolgál majd, a cégcsoport minden munkatársát nagy szeretettel várja pár órányi közös kikapcsolódásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: