2013-03-19 14:33:28• hírek • Póti Orsolya

Húsvétváró ünnepség a Züm Zümben

Március 28-án, azaz nagycsütörtökön Húsvétváró ünnepséggel fogadja régi és új vendégeit a szatmárnémeti Züm Züm Játszóház. Az érdeklődő gyerekek a rendezvény keretében számos kreatív tevékenységben részt vehetnek.

Készülj Te is a húsvétra a Züm Züm Játszóházban március 28-án, nagycsütörtökön! Vigyél magaddal főtt tojást és díszítsd ízlésed szerint a Creative Hobby Shop oktatóinak segítségével.

A tojásfestés, tojáshímezés mellett húsvéti díszek és képeslapok készítése zajlik majd a játszóházban, és sok más érdekességgel megismerkedhetnek a gyerkőcök. Természetesen egy-egy kreatív munka elkészítése közben a kis vendégek igényben vehetik a játszóház minden más szolgáltatását: játszhatnak a sok-sok játékkal, ugrálhatnak a trambulinon, vagy élvezhetik a csúszkálás örömeit.

A két órás rendezvény csütörtök délután 17.30 órától veszi kezdetét. A belépődíj ára 20 lej, a testvérek pedig kedvezményben részesülnek.

A helyek száma korlátozott, ezért a szervezők kérik az érdeklődő szülőket, foglaljanak időben helyet a 0745-986-896, illetve a 0756-283-641-es telefonszámokon.

Züm Züm Játszóház a szatmárnémeti Grand Mall II. emeletén található.
Nyitva tartás: 10.00 - 20.30

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: