2014-04-10 11:22:14• hírek • Szatmár.ro

Húsvétváró foglalkozások hétfőtől péntekig a Züm Zümben

Egy héten keresztül minden nap lesz ünnepváró foglalkozás Szatmárnémeti kedvenc játszóházában.

Megszokhattuk, hogy a Züm Züm Játszóházban mindig zajlik az élet: minden nap gyerekzsivalytól hangos a Grand Mall első emeletén található tágas tér, az ünnepek közeledtével pedig ezen felül mindig valamiféle tematikus foglalkozással készülnek a játszóház működtetői.

Most, hogy közeleg a húsvéti vakáció, a Züm Zümben húsvétváró foglalkozásokkal várják a gyerekeket április 14 és 18 között. Hétfőtől péntekig 10 és 13 óra között kerül sor ezekre a foglalkozásokra, amelyeken a gyerkőc utat engedhet kreativitásának. Készülnek majd ünnepi girlandok, nyuszis-kiscsibés díszek, kis kosárkák és tojástartók, melyek méltó díszei lesznek az ünnepi asztalnak. Nem szabad elfelednünk azt sem, hogy amellett, hogy a gyermek ezek készítésével lefogalja magát, kreativitása, kézügyessége is fejlődik.

Nem fog elmaradni az ünnepi foglalkozásokon a tojásfestés sem, de fontos, hogy minden szülő kell biztosítsa a gyermeke számára a díszítésre váró főtt tojást.

Az ünnepváró foglalkozásokra a belépés gyermekenként 20 jelbe kerül. A helyek száma most is korlátozott, ezért érdemes mielőbb helyet foglalni az alkalmak valamelyikére a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számon.

A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: