2013-03-06 15:08:51• hírek • Póti Orsolya

Új üzletbe költözött a Creative Hobby Shop!

Ezentúl egy jobban megközelíthető üzleteben várja régi és új vendégeit Szatmárnémeti egyetlen hobbi boltja, a Creative Hobby Shop. Az új kialakítású üzlethez új kínálat is dukál, ezért számos festékfélével, tavaszi dekorációs tárgyakkal és egyéb érdekességekkel bővül hamarosan a felhozatal.

Már nem kell betérni az udvarba ahhoz, hogy megtalálják városunk egyetlen hobbi boltját a hobbizás szerelmesei és a kreatív pedagógusok, ugyanis a Creative Hobby Shop egy frekventáltabb helyen (a Stefan cel Mare (Kazinczy) utca 2. szám alatt) és változatlan nyitva tartással áll az érdeklődők rendelkezésére.

A költözés után a teljes árukészlet frissítését és bővítését vette tervbe a hobbibolt, amely továbbra is igyekszik kiszolgálni az alkotni vágyókat, a kreatív iskolákat, óvodákat, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az üzletbe látogatóknak már most megakad a szemük néhány újdonságon, hiszen nemrégiben bővült a gyöngykínálat, amely nagyobb méretű gyöngyöket, féldrágaköveket, üveg- és fa gyöngyöket tartalmaz, valamint a decoupage technikához nélkülözhetetlen új szalvéták és húsvéti dekorációs kellékek is várják a vásárlókat.

Azonban a tavaszi dekorációk készítéséhez szükséges alapanyagok kínálata még korántsem teljes - az olyan újdonságokra, mint az olajfestékek, a temperák, a lyukasztók és húsvéti tojások, még a jövő hétig várni kell.

Húsvéti nyereményjáték:

A Creative Hobby Shop és a Szatmár.ro egy újabb közös nyereményjátékot indít, de ezúttal kézügyességüket is bizonyítaniuk kell a játékban résztvevőknek.

A jelentkezők legfeljebb három tárgyat kell elkészítsenek a Creative Hobby Shopban vásárolt termékek felhasználásával, a tárgyakról készült három fotót pedig a jatek@szatmar.ro e-mailcímre kell elküldjék március 20-ig.

A beérkező fotókat bemutatjuk a Szatmár.ro hírportálon, a játékosok pedig március 20-28. között (egészen március 28-ig, csütörtök este 20 óráig) gyűjtögethetik a lájkokat a Creative Hobby Shop Facebook oldalán.

A legtöbb lájkot szerző fotó tulajdonosának jutalma egy 100 lej értékű ajándékcsomag, a második helyezett egy 75 lej értékű ajándékcsomagban, a harmadik legtöbb lájkot gyűjtő fotó tulajdonosa pedig egy 50 lej értékű ajándékcsomagban részesül.

A versenybe benevezett tárgyak lehetnek ékszerek, díszített tárgyak, festmények, decoupage technikával készült holmik, használati tárgyak, gipszből és süthető gyurmából készült dolgok és egyéb dekorációs érdekességek. A játékosoknak ajánlott megőrizni a vásárlás után kapott nyugtát, ugyanis ezzel bizonyíthatják, hogy a tárgyak elkészítése során felhasznált termékek valóban a Creative Hobby Shopból származnak.

A nyertesek március 29-én vehetik át jutalmukat a Creative Hobby Shopban.

Sok szerencsét és jó hobbizást kívánunk minden játékosnak!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: