2019-04-18 16:40:53• hírek • (x)

Húsvéti készülődés stresszmentesen? Irány a Super Alimente, ahol mindent megvásárolhatsz egy helyen!

Napjaink rohanó világában sokaknak gondot okoz, hogy beszorítsák a napi teendők közé az ünnepre való készülést. Már csak keveseknek van ideje, hogy a húsvét előtti egész hetet a készülődéssel töltsék, épp ezért a legtöbben szeretnek minden szükséges hozzávalót egy helyen beszerezni, ezzel is időt spórolva. Ha nincs ötleted, merre indulj, akkor hadd ajánljuk figyelmedbe a Super Alimente szupermarketet, ahol mindent egy helyen megvásárolhatsz.

Nézzük csak, mire is van szüksége egy családnak húsvétra? Elsőként említsük meg a kihagyhatatlan sonkát, hiszen a legtöbb asztalra ilyenkor ez kerül. A Super Alimente kínálatában többféle sonka és húskészítmény közül lehet válogatni, mi több, nem is egy termék kedvezményes áron várja most a vásárolókat. Ha hidegtállal kedveskednél vendégeidnek, akkor irány a tejtermékek részlege, ahol lekörözhetetlen felhozatallal találod szembe magad. Többféle sajt közül lehet választani, pl. a 680 grammos Tanya aranya trapista sajtot most csak 18,50 lejes darabáron vásárolhatod meg. De ugyancsak ebben a pultban találsz kedvezményes túrót és joghurtokat is.



Amennyiben többfogásos ebéddel kedveskednél családodnak vagy vendégeidnek, akkor is bátran keresd fel a Nagypiac mellett található üzletet, ugyanis az akciós napraforgóolaj, a búzaliszt és delikát mellett a fűszerek széles választékával is találkozhatsz. A Hajdú Finom Liszt kilója csak 1,89-be kerül most, a Vénusz aranyszínű olaja pedig 5,40 lejbe literenként. Azt pedig, hogy minden nap friss kenyeret találsz a polcon, már mondanunk sem kell.


Már csak a süteményről kell gondoskodni, de ehhez is mindent megtalálsz a Super Alimente polcain. A húsvéti időszakra a jól ismert Dr. Oetker márka termékei, mint például a sütőpor, a vaníliás cukor, a kakaópor és a többféle ízben kínált pudingok mind akciós áron kerültek most a polcokra, de ha tortabevonóra vagy mogyorókrémre volna szükséged, azt is találhatsz az üzletben.


Persze egy finom ebédhez valami innivaló is dukál, így a szupermarket ásványvízzel, szénsavas és szénsavmentes üdítőkkel is betárazott. Ugyanakkor, ha inkább valami alkoholosat fogyasztanának a vendégek vagy a család, akkor hazai és magyarországi borok, illetve sörök közül is lehet választani, természetesen mindezt pénztárcabarát áron.



S bár a családi ebéd után elmosogatni sosem kellemes, mégis jobban megy a munka, ha legalább a mosogatószert sikerül kedvezményesen beszerezni. A Super Alimentében most a 450 milliliteres Pur mindössze csak 4,20 lejbe kerül, s ha már arra jársz, érdemes venni mellé egy két tekercses Ooops papírtörlőt is, melynek akciós ára 3,40 lej.


Ha tehát összeállt a lista, és szeretnéd a már jól ismert márkák bevált termékeit kedvezményes áron megvásárolni, akkor irány a Nagypiac mellett található szupermarket, ahol nem csak pénzt, de időt is spórolhatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: