2009-04-07 15:50:59• hírek • Parajdi Andrea

Húsvéti kellékeket árusítanak

Erdély különböző városaiból érkeztek kézműves termékeket kínáló árusok Szatmárnémetibe, az Aranykapu Kulturális Egyesület által szervezett Tavaszi Kézműves Vásárra.

Idén a Coposu sétány a helyszíne a negyedik alkalommal megrendezett Tavaszi Kézműves Vásárnak. A kézműves tárgyakat hétfőn kezdték kipakolni a vásáron résztvevő árusok, azonban csak szerdára lesz teljes a kínálat - mondta el Nezezon Enikő, az Aranykapu Kulturális Egyesület vezetője.

Ebben az évben is többféle húsvéti termék beszerezhető lesz, szalmadíszeket, ünnepi terítőket, fonott kosarakat, gyapjúszőtteseket és egyéb használati tárgyakat kínálnak. Ezek mellett bizsukat, rusztikus ruhákat, gyöngyékszerek is be lehet szerezni. A finom ízek kedvelői mézet és mézes-pogácsát is vásárolhatnak, illetve farkaslaki kürtőskalács is kapható lesz.

A vásár április 6 és 18 között, naponta 10-től 20 óráig látogatható, időszakos bezárásokra azonban számítani kell. A vásár úgy a magyar, mint a román húsvét idején is nyitva tart, s a vásárlási lehetőség mellett, időnként zenés előadást is hallhatnak a járókelők.

Megnyílt a Tavaszi Kézműves Vásár a Coposu sétányon.

Húsvéti kellékeket és egyéb használati tárgyakat is vásárolhatunk

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: