2019-04-18 11:41:20• hírek • Bede Emőke

Húsvéti ajándékcsomaggal lepték meg a Barátság Klub nyugdíjasait

Ahol összegyűlnek a Barátság Nyugdíjas Klub tagjai, ott kétségtelen, hogy vidám hangulat fog uralkodni. Nem is volt ez másként csütörtök délelőtt sem, ám a jókedvet ez alkalommal nem csak egymás társasága indokolta.

A Szatmári RMDSZ szárnyai alatt működő, s mostanra igencsak népessé duzzadt klub kisnyugdíjasait ugyanis húsvéti ajándékcsomaggal lepte meg Kereskényi Gábor polgármester és Magyar Lóránd parlamenti képviselő.


„Szeretnénk megköszönni önöknek a fáradozásaikat. Azt kívánjuk, hogy az ünnep alkalmával legyen részük nyugalomban és szeretteik körében töltsék el Jézus Krisztus feltámadásának ünnepét. Pihenjük ki mindannyian magunkat, hiszen május 2-től újra fel kell vennünk a fegyvert. Tovább kell menetelnünk az úton annak érdekében, hogy legyen egy erős kárpát-medencei képviseletünk az Európai Parlamentben” - mondta el a városvezető, kinek szavait Gellért Ágnes egy kifejeztetetten erre az alkalomra írt verssel köszönte meg.


Ezt követően Kereskényi és Magyar egy, a húsvéti készülődéshez szükséges alapélelmiszereket tartalmazó csomagocskát adott át a klub tagjainak, illetve a zacskókba bekerült a Szatmári Kalendárium egy-egy kötete is.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: