2014-04-15 12:16:23• hírek • (x)

Húsvét közeledtével is jó választás a CBA

Számtalan akciós húsvéti termékkel várja a szatmáriakat a CBA - minden egy helyen és olcsón!

A CBA bolthálózat elnevezése Magyarországról származik, ahol a vegyesboltokat ABC-nek nevezik és ennek a fordítottja lett a CBA, jelképezve az élelmiszerek és egyéb termékek sokszínűségét. A CBA üzletláncba tartozó vegyesboltok egy franchise-rendszert követnek, ami biztosítja számukra, hogy kiváló minőségű termékekhez juthassanak kedvező áron.

Szatmár megyében jelenleg 43 CBA üzlet található, amelyekben most verhetetlen árakon lehet hozzájutni a húsvétkor oly gyakran megvásárolt termékekhez. Nagy választék, alacsony árak és minden amire szüksége lehet egy családnak a húsvéti kosár összeállításakor vagy éppen az ünnepi asztal megrakásánál.

A CBA vegyesboltokban áprilisban kedvezményes áron vásárolhatók borok, húskészítmények vagy éppen az ünnepi asztalra kerülő süteményekhez a hozzávalók. Ráadásul nem kell rohangálni egyik boltból a másikba: a széles termékpaletta lehetővé teszi, hogy mindent egy helyen megvásároljunk, ezzel rengeteg időt és energiát megtakarítva - így több időnk marad a családunkkal, szeretteinkkel foglalkozni a szent ünnep közeledtével.

Győződj meg te is a saját szemeddel a bőséges választékról és a verhetetlen árakról - nézz be egy CBA-boltba, vagy lapozd át az áprilisi akciós termékeket tartalmazó füzetet ide, vagy a lenti képre kattintva!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: