2019-04-22 17:31:37• hírek • Közlemény

Húsvét Németiben és Kisbábonyban

Húsvét ünnepén a Németi Református Egyházközségben Sipos Miklós tiszteletbeli esperes, lelkipásztor, Dohi Arnold segédlelkész és Nagy Dávid legátus hirdették Isten Igéjét.

A Németi Református Egyházközség közösségi Facebook-oldaláról megtudtuk, hogy a gyülekezet egy újabb taggal bővült, Márk nevű gyermeket kereszteltek. A mozgalmas délelőtti istentisztelen Sipos Miklós lelkipásztor hirdetett Igét: “Azután, mikor asztalnál ülnek vala megjelenék magának a tizenegynek, és szemükre hányá az ő hitetlenségöket.” (Márk 16,14) Több, mint 500-an voltak a délelőtti istentiszteleten, az úrvacsoraosztás alkalmával 336-an éltek a szent jegyekkel. A Vegyes Kar is szépen szolgált Nevezi Dobosi Csilla karvezető vezényletével.

 

 

Kisbábony református templomában, húsvét ünnepén szép számban ünnepeltek a hívek.

Gáti Tibor helyi lelkipásztor igehirdetésében arról beszélt, hogy mit jelent a feltámadás: "Krisztus feltámadása a lelki feltámadásunk, megtérésünk, Krisztus visszajövetelekor pedig a halottak feltámadása. Az első nélkül nincs a másik kettő! Mindhárom kell nekünk!" – mondta az igehirdető, majd a gyermekek bizonyságtételét hallhatta a gyülekezet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: