2016-04-05 15:52:52• hírek • Szatmar.ro

Húsvét Kupa – 28 csapattal

A „Szatmár - Ferencváros határon átnyúló női kézilabda utánpótlás projekt", újabb mérföldkőhöz érkezett. Április 10-én, Mezőfényen az eddigi legnagyobb megmérettetésre kerül sor, amelyen 28 csapat vesz részt - Budapesttől Avasújvárosig, Mátészalkától Mezőfényig, Szamoskrassótól Fehérgyarmatig.

A Húsvét Kupa elnevezésű tornán részt vesz a Ferencváros korosztályos csapata, rajtuk kívül további hét együttes érkezik Magyarországról. A mezőny többi részét a „hazaiak", azaz a Szatmár megyeiek alkotják. „Óriási dolog ez, hisz két évvel ezelőtt mindössze egy korosztályos lány szivacskézilabda csapat működött a megyében", lelkendezett Kiss Zoltán projektvezető. „Valószínűleg ez lesz az utolsó nagy közösségi megmérettetésünk is, mert a következő iskolai évben már bajnoki rendszerben szeretnénk játszatni csapatainkat", tekintett a jövőbe Kiss.

„Mint mindig, a sajátosan jó hangulat garantált, sok szülőt és szakmai érdeklődőt is várunk. Az ígéretek szerint megtisztelik rendezvényünket a Ferencváros kézilabda-szakosztályának vezetői és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kézilabda-szövetség elöljárói is", árulta el a projekt vezetője.

A közel 260 csöppnyi leánykának, edzőiknek, felkészítőiknek is rendkívül fontos ez a torna. A május 27-én, Mátészalkán tartandó Évértékelő és Díjátadó gála díjaira utoljára itt lehet ugyanis jó teljesítménnyel pályázni.

Az első Húsvét Kupa  programja:
9.45 órakor hivatalos megnyitó
10.00 -16.00: mérkőzések, közben a gyerekeknek ebéd
16.00: díjátadás

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: