2015-09-29 16:46:21• hírek • (x)

Te megállod a helyed a nagy hamburgeres kihíváson?

Szereted a hamburgert? Te eszed a legtöbbet a bandából? Itt egy neked való feladat!

Szatmárnémeti igazi, ínycsiklandó marhahúsos amerikai hamburgerének lelőhelye, a Petőfi utcában található Jackass Burger House egy igazán komoly kihívás elé állítja a nagy étvágyű hamburgerfalókat! Ha meg bírsz enni három adag nagy Jackass Burger menüt egy óra alatt, nem elég, hogy nem kell kifizetned a kiadós kajálást, de a fotód berámázva felkerül a hamburgerező falára is.

Ha szeretnél felkerülni a dicsőség-falra, akkor csak vállald a kihívást és gyúrj be három nagy hamburgert, három adag hasábburgonyával és ugyanannyi coleslaw salátával - egy óra alatt. Inni - vizet, üdítőt vagy éppen sört - lehet a feladat teljesítése közben, de persze te döntöd el, hogy a hambi mellett van-e hely a gyomrodban még némi folyadéknak is.

Ha a szünetben te eszed meg leggyorsabban a kaját, ha a pizza már csak emlék, amikor a többiek csak a felénél tartanak és általában egy nagy adag kajára egy újabb adagot eszel levezetésként, gyakorlatilag az asztal alá eszed a baráti köröd, akkor ez a feladat neked szól! De figyelem! Ha nem sikerül a bravúr, ki kell fizetned a fogyasztást!

A további részletekért, vagy a feladat teljesítéséért térj be a Petőfi Sándor utca 37. szám alatt található Jackass Burger House-ba.

A hamburgerező hétfőtől csütörtökig 8 és 19 óra között, pénteken 8 és 22 között hétvégén pedig szombaton 14 és 22 óra, vasárnap pedig 14 és 20 óra  között vár.

Szereted a kihívásokat? Vár a Jackass Burger House

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: