2006-06-16 14:24:14• hírek • Szatmár.ro

Husika bajban van

Staller Ilonát tizenegymillió euróra pereli a volt férje.

Volt férje igencsak haragudhat az expornós Cicciolinára, mivel tizenegy millió euróra perelte, amiért lelépett kisfiával Amerikából.

A Blikk cikke szerint Cicciolina eléggé el van keseredve, azonban nem adja fel, pedig a volt férj még három lakást is számon kért Staller Ilonán, aki ha nem adja vissza a lakásokat, akkor nyolcvanezer eurót köteles fizetni. Ez utóbbit az expornós még ki is fizetné, ő csak azt nem érti, hogyan mérgesedhetett el ennyire a kettejük közötti viszony, hiszen valamikor régen még szerették egymást. Jeff Koons, a felperes ráadásul közös gyermeküket, Ludwigot is vissza akarja kapni, igaz Cicciolina szerint a jövőre 14. életévét betöltő fiúnak esze ágában sincs visszamenni az apjához.

Koons mellesleg elégé ki lehet akadva, mivel még azért is beperelte a politikusi karrierre ácsingózó Stallert, amiért az egyszer telefonon keresztül egy közismert olasz káromkodással melegebb éghajlatra küldte volt férjét.

És ha ez tényleg nem lenne neki elég, egy másik férfi is feljelentette, bár az nem derül ki, miért. A férfi, Ricardo Scicci, akit mellesleg prostitúciót elősegítő szervezett bűnözésért már elítélt a bíróság. Azt nem lehet tudni, ellene mit vétett a szőke Staller, de a Blikk szerint a férfinek inkább az az érdekessége, hogy Cicciolina után a második leghíresebb Olaszországban élő magyar nőt, Henger Évát vette feleségül.

velvet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: