2012-03-06 12:33:10• hírek • X

Hunter vadászboltok: minőségi felszerelések széles választéka

A szatmárnémeti Hunter üzletek továbbra is minőségi felszerelésekkel és kiegészítők széles választékával várják az érdeklődőket. A vadászat szerelmesei a legújabb modelleket választhatják ki úgy a fegyverek közül, mint az állandóan bővülő ruhakollekcióból.

A vadászat a legmagasabb szinten csak akkor űzhető, ha a legminőségibb fegyvereket és kiegészítőket választjuk. Ebben nyújt segítséget a Hunter, mely 2006-ban nyitotta meg első vadászboltját azzal a céllal, hogy kezdő és profi vadászok igényeit egyaránt kielégítse, és az őrző-védő cégeknek is minőségi felszereléssel szolgáljon.

A növekvő igények miatt egy éve megnyílt a második vadászbolt is, mely szintén széles és állandóan bővülő termékpalettával rendelkezik: a vadászfegyverek, sportszerek, töltények mellett önvédelmi eszközökkel és kiegészítőkkel, ruházati cikkekkel várja vásárlóit Szatmárnémeti központjában.

Vadász- és sport lőfegyverek, golyós- és sörétes puskák, gázfegyverek, íjpuskák és nyílpuskák mellett minőségi légpuskákat, pisztolyokat, késeket és tőröket, illetve vadászati sportszereket is beszerezhetnek az érdekelődők a Hunter vadászboltokban.

A vadászfelszerelések mellett  önvédelmi fegyvereket és felszereléseket is vásárolhatnak, többek között gázfegyvereket és kiváló minőségű gumilövedékes fegyvereket, gumibotokat, gáz, paprika és bors spray-ket, golyóálló sisakokat, mellényeket és elektrosokk készülékeket is forgalmaznak.

A vadászfegyverek ára 1000-7300 lej között mozog, és olyan márkákat kaphatnak az érdeklődők mint a Benelli, Beretta, Baikal, CZ, vagy Browning. Az önvédelmi fegyverek 560-2500 lej között beszerezhetőek. Többek között a Röhm, a Fort, a Grand Power és a Walter típusok állnak a vásárlók rendelkezésére.

A lőfegyverekhez lőszereket, tisztító és ápoló termékeket, bőr tartótokokat, fegyverhámokat, valamint a vadászáshoz nélkülözhetetlen bőrből készült töltényöveket és fegyverszíjakat is vásárolhatnak.

A Hunter szolgáltatásai bővültek, ugyanis a fegyverek és kiegészítők elárusítása mellett önvédelmi fegyverek bérbeadására vállalkoztak. A bérlés díja egy évre 750-800 lej közötti árakon mozog - tudtuk meg az üzletvezetőktől. A vadászboltok a ruházati cikkek közül a legújabb kollekciók darabjait forgalmazzák. A minőségi bakancsoktól kezdve, a gora-tex testhőmérsékletet tartó anyagokból készült nadrágokon és dzsekiken át a sapkákig széles kínálattal rendelkeznek. A boltokban nemcsak a vadászok, hanem horgászok is beszerezhetik a szükséges ruházati kiegészítőket, ugyanis csizmákat, minőségi neoprén, vízhatlan és kiváló hőszigetelést biztosító anyagokból készült zoknikat, kesztyűket is bőséges választékban találhatnak.

Mindemellett a boltokból beszerezhetnek különféle terepfelszereléseket is: digitális iránytűket, székeket, hátizsákokat, csal-sípokat, kulacsokat, lámpákat, illetve különleges ajándéktárgyakat is.

A Hunter Vadászbolt minden vadászt, illetve őrző-védő céget kimagasló szakértelemmel vár Szatmárnémetiben a Petőfi utca 38 szám alatt, a Vadász Egyesület közelében, valamint a Bradului utca 32 szám alatt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: