2009-11-12 21:57:49• hírek • Ferenczi Noémi

Humoristák a gólyák bálján

Remek hangulat. Sok nevetés. Változatos műsor - így foglalhatnánk össze röviden a Kölcsey Ferenc Főgimnázium idei gólyabálját. A legszebb gólyák versengését Bagi Iván és Nacsa Olivér humoristák paródiái tették felejthetetlenné, közben pedig tánc és sportbemutatókkal szórakoztatták a kölcseyseket. A gólyabál késő estig tartott.

Csütörtökön este került sor a Kölcsey Ferenc Főgimnázium idei gólyabáljára a Szakszervezetek Művelődési Házában, mely zsúfolásig megtelt a főgimnázium diákjaival és tanáraival. Idén hét lány és hét fiú versengett a megtisztelő Miss és Mister gólya címekért. A rendezvény a zsűri és a jelöltek bemutatkozásával kezdődött.

A versenyzők először szabadidőruhában vonultak fel a színpadra, majd meg is kapták első feladataikat. A közönség egy percre sem unatkozhatott, ugyanis rendkívül változatos próbák elé állították a leendő Miss és Mister gólyákat. Volt akinek általános műveltségi kérdésekre kellett válaszolnia - ami kisebb-nagyobb mértékben sikerült is -, egyeseknek tánc, másoknak pedig táncprodukciót kellett rögtönözniük. Miután mindannyian sorra kerültek, egy szatmárnémeti hip-hop tánccsoport lépett színpadra, akik tovább fokozták az amúgy is nagyon bulis hangulatot.

Az est talán legizgalmasabb része következett, mégpedig a versenyzők saját produkciói, mely jó bizonyítéka volt annak, hogy a főgimnáziumban padjaiban igazi kis tehetségek ülnek. A produkciók változatosak voltak, bár legtöbben tánctudásukat illetve énektudásukat bizonyították, de volt aki vívóbemutatót tartott, a stand up comedy egyik fiatal képviselője is megmosolyogtatta a közösnéget.


Nagy ováció fogadta a Mister és Miss Kölcsey győzteseit
Nagy ováció fogadta a Mister és Miss Kölcsey győzteseit


Az nagy izgalmak után Bagi Iván és Nacsa Olivér magyarországi humoristák közel egy órás fellépése következett, mely alatt a versenyzők kifújhatták magukat. A közönség egyből ráhangolódott a televízióból jól ismert humoristapáros poénjaira. A Győzike, Uri Geller, Tom Jones és persze, Korda György paródiák számtalan vidám percet szereztek a közönségnek.

Ez után kickbox és táncbemutatóval szórakoztatták a közönséget, majd a Miss és Mister jelöltek estélyi és öltönyös bevonulása következett. A versenyzőket tapsviharral, fütyüléssel bátorították a diákok. Ez után nem maradt más hátra, mint az eredmény kihirdetése, azonban míg a zsűri meghozta döntését a kilencedikes osztályok mutatkoztak be, mégpedig úgy, hogy előadták általuk írt osztyálhimnuszaikat. Diáktársaik fáradhatatlanul tapsoltak és végig bátorították őket.

Feszült percek következtek, mivel következett a várva várt eredményhirdetés. A tanárokból és diákokból álló zsűri döntése alapján Galiger Barbara fejére került a képzeletbeli korona, két udvarhölgye pedig Simon Andrea és Varga Csenge. Az idei évben Balog Tamás nyerte el a mister gólya címet, a második helyezett Kajtár Attila lett, a harmadik pedig Sütő János.

Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: