2016-05-14 08:51:05• hírek • Szatmár.ro

Humoresttel indult a Szatmári Ifjúsági Napok

Megdolgoztatták a rekeszizmokat péntek este a filharmóniában fellépő humoristák.

A lehető legvidámabb rendezvénnyel, a filharmóniában megtartott humoresttel rajtolt el az idei Szatmári Ifjúsági Napok. A Showder Klub humoristái, Szobácsi Gergő, Felméri Péter és Bellus István poénjai alaposan próbára tették a közönség rekesztizmait. A fellépésük előtt Muresan István, a szervező MIK elnöke ismertette az ifjúsági rendezvénysorozat további programját, majd Kereskényi Gábor, az RMDSZ polgármesterjelöltje kívánt stílszerűen egy viccel jó szórakozást a népes közönségnek.

Szobácsi Gergő most lépett fel először Szatmárnémetiben. Beszélt nagy fogyókúrájáról, amelyet megelőzően Hajdú Péterhez, utána pedig inkább Palcsó Tamáshoz kezdett hasonlítani. Beavatta a közönséget a magánéletébe, elmondta, hogy ő hogyan élte meg párja terhességét, eljátszott a gondolattal, hogy milyen lehet Orbán Viktor vejének lenni és az is kiderült, hogy az amúgy ufó-fóbiás nagydumás utál nyaralni.

Felméri Péter régi jó ismerőse a szatmári közönségnek: többször lépett már fel a helyi közönség előtt, legutóbb a Szomszédnéni Produkciós Irodával közös turnéjukon láthattuk őt. Felméri a parizerkészítéstől a termékek feliratozásán át a mókusokon tesztelt parfümökig sok témát érintett. Kiderült az is, hogy az esküvője kapcsán világossá vált számmára, hogy a a lagzi a menyasszonyről szól, de nem árt azért, ha a vőlegény is jelen van... Felméri egyébként egész jó bőrben van, ahhoz képest, hogy nemrég elütötte egy busz - ezzel kapcsolatban is záporoztak a poénok.

Bellus István meglehetősen nehéz életéről beszélt: felesége hatására méregtelenítő-kúrán esett át, magokat eszik. Szerencsére a szétválasztó diétát jól éli meg, hiszen ő eszi a zsírt és a szénhidrátot. A közönség megtudhatta azt is, hogy hogyan készül a makrobiotikus étel és egy tanulságos történeten keresztül azt is kiderült, hogy ha külföldön magyarul szólunk valakihez, még az is lehet, hogy érteni fogják.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: