2011-01-22 09:47:45• hírek • Szatmár.ro

Humor, humor, tapsvihar

Az RTL Klub nagy sikerű műsorának, a Showder Klubnak a humoristáit látta vendégül péntek este Szatmárnémeti. Hadházi László, Kovács András Péter és Felméri Péter a „Dinu Lipatti" Filharmóniába lépett a közönség elé, akik kíváncsian várták a fiúk legújabb sztorijait.

Egyáltalán nem volt szükség a bemutatkozásra, mivel a szatmáriak már régóta a műfaj rajongói, ezért sem meglepő, hogy  telt ház fogadta a humoristákat. A nagydumások közül ez alkalommal Hadházi László, Felméri Péter és Kovács András Péter látogatott el Szatmárnémetibe, hogy új tapasztalataikat, történeteiket megosszák a publikummal.

A közönség most sem csalódott, profi stand-up comedy shownak lehettek a tanúi, a minőségi humor kedvelői Magyarország legjobb stand uposainak előadását nevethették végig.

A humor nagyágyúi számára Szatmárnémetiben sem létezett tabutéma. A közönség jókat nevethetett a legszaftosabb közéleti témakörökön a magyarországi celebvilág pillanatain, illetve az előadók hétköznapi életének humoros momentumain. A szatmáriak fogékonyak voltak a poénokra, és végignevették a humoristák előadását, amit végül vastapssal jutalmaztak.

Nézzék meg képriportunkat:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: