2017-04-15 11:02:54• hírek • Szatmár.ro

Hullarészegen is lehet robogózni, csak nekiütközöl az első fának

Feltűnően sok alkohol fogyhatott pénteken Bikszád községben.

A szatmári közlekedési rendőrök péntek reggel 7 órakor állítottak meg egy 39 éves szatmárnémeti autóst a Baritiu utcában. Mint kiderült, ittasan ült volán mögé, a szonda 0,58 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki az általa kilélegzett levegőben. A lebukott ittas vezetők közül azonban ő volt a legjózanabb!

Szintén pénteken akadt a rendőrök horgára egy 29 éves, Bikszád községbeli férfi, aki Bujánháza település főutcáján haladt egy személygépkocsi volánjánál ülve. Az autó ideiglenes rendszáma már január 5-én lejárt, de ez nem igazán zavarta őt. Ahogy az sem, hogy semmiféle autóvezetői jogosítvánnyal nem rendelkezik. Lazasága elképzelhető, hogy a lehelletében mért 0,73 mg/liter alkoholkoncentrációnak volt köszönhető.

Pénteken 18.30-kor Bikszád községben egy 27 éves robogós szenvedett balesetet: elvesztette uralmát a jármű felett és egy útszéli fának ütközött. Könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, a helyszínre érkező rendőrök viszont kiderítették, hogy a fiatalember nem rendelkezik semmiféle gépjárművezetői jogosítvánnyal, a járműve nem volt bejegyezve és amúgy is hullarészeg volt: az általa kilélegzett levegőben 0,83 mg/liter alkoholkoncentrációt mutatott ki a szonda.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: