2016-12-04 11:46:28• hírek • Szatmár.ro

Hullarészeg autósok okoztak anyagi kárral járó balesetet

Az egyik esetben 1,12 mg/liter volt az autós leheletében az alkohol-koncentráció.

A sokak számára hosszúra nyújtott hétvégén többen is elengedték magukat, különböző összejöveteleken vettek részt, amelyeken gyakran az alkohol is jól fogyott. Példa erre az az 52 éves szatmárnémeti illetőségű autós, aki szombaton a Szőkemocsár (Balta Blonda) utcában vezette a gépjárművét és nekiment egy szabályosan parkoló autónak.

A rendőrök megfúvatták a részegnek tűnő autóst, gyanújuk pedig beigazolódott: az általa kilélegzett levegőben 1,12 mg/l volt az alkoholkoncentráció. A férfit a rendőrök bekísérték a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba, ahol azzal rontott a helyzetén, hogy nem volt hajlandó vérmintát adni. Ráadásul az is kiderült, hogy az autóvezetői jogosítványát nemrég felfüggesztették.

December 3-án 21.20-kor is részeg autós volt érintett egy közlekedési balesetben. Avasfelsőfaluban történt az eset: egy 31 éves helyi autós körültekintés nélkül tolatott ki egy parkolóból, amikor összeütközött egy Dacia Logannal. Ez ügy egyszerű is lett volna, a tolató autós hibázott, ám kiderült, hogy a Logant vezető férfi igencsak részegen ült volán mögé: a szonda 1,02 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki a leheletében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: