2011-02-21 08:21:55• hírek • Póti Orsolya

Hulladékokból készítettek jelmezeket

Farsangi bálra került sor február 18-án a Szamoskrassói Általános Iskolában. A farsangi mulatság kezdetét dobszó jelezte, és ezután következett a jelmezes felvonulás. A diákok idén újrahasznosítható anyagból készítettek jelmezeket.

Kicsik és nagyok egyaránt olyan jelmezekbe bújtak, amelyek csak hulladék és újrahasznosítható anyagokból készültek. Amíg a zsűri a jelmezeket értékelte, a diákok kedvükre vásárolgattak, mert ismét megnyitotta kapuit a „Csere-bere vásár fabatkákért".

Ez a vásár második alkalommal került megrendezésre, amelynek az volt a lényege, hogy a diákok fölöslegesnek tartott tárgyaikat az előző hetek folyamán leadták, megkapták a felbecsült értéküket fabatkákban és az így gyűjtött fabatkákért vásárolhattak mások által behozott tárgyak közül. A diákok lelkesedését tükrözi, hogy több mint száz tárgy cserélt gazdát.

Nem maradhatott el a tánc sem, ugyanis a bál közös, játékos reneszánsz tánccal indult, majd több ötletes játékban próbálhatták ki magukat a diákok. A farsangolók frissen sült fánkkal és teával oltották éhségüket, illetve szomjukat. Vendégeik voltak a Kiskolcsi Általános Iskola diákjai.




Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: