2013-08-15 10:53:52• hírek • Blikk.hu

Hujber megúszta, hogy lopta a diplomáját

Következmények nélkül marad Hujber Ferenc érettségivásárlása és diplomalopása! A Színház- és Filmművészeti Egyetem vizsgálatot ugyan indított, de megállapítani a plágiumot annak ellenére sem tudja, hogy Hujber Ferenc maga vallotta be: egy 20 évvel korábbi dolgozatról másolta diplomamunkáját.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a Valami Amerika sztárja megdöbbentő őszinteséggel beszélt arról, hogy soha életében nem tett érettségi vizsgát, a bizonyítványát nyolcezer forintért vásárolta, és azzal az okmánnyal nyert felvételt a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Kijárta a négyéves képzést, a diplomamunkáját azonban már nem ő írta.

– A plágiumot provokációnak szántam. A címe Szerepálmom, Lady Macbeth volt, ám ennek semmi köze nem volt a tartalomhoz, valójában el sem olvastam az eredeti dolgozatot – nyilatkozta korábban Hujber Ferenc, aki most elképedve vette tudomásul, hogy vallomása ellenére sem történik semmi, vagyis úgy tűnik, hogy nem vonják vissza a diplomáját.

„A Színház- és Filmművészeti Egyetem vizsgálata, amelyet Hujber Ferencről megjelent cikk alapján indítottunk, megállapította, hogy Hujber Ferenc nem járt és nem érettségizett az Eötvös József Gimnáziumban. Ennek ellenére nem áll módunkban kijelenteni, hogy érettségije hamis, így intézményünknek nincs joga felvételi vizsgájának tisztaságát megállapítani.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: