2013-07-09 09:34:08• hírek • Blikk.hu

Hujber kipakol: Az érettségit vettem, a diplomát loptam!

Nyolcezer forint (kb. 121 lej). Mindössze ekkora összeget fizetett ki Hujber Ferenc évekkel ezelőtt azért, hogy vásároljon egy érettségit magának.

A bizonyítvány nélkül ugyanis esélye sem lett volna bekerülnie a Színművészeti Egyetemre, és mivel az esti gimnáziumot otthagyta, inkább ezt az utat választotta.

A színész, akinek a nevét és munkásságát ma már az egész ország ismeri, csak most vallotta be, hogy tulajdonképpen nem jogosult a diplomájára. De már nem érdekli, ha az egyetem egyszerűen visszaveszi, hiszen papír nélkül is színész marad, annak érzi magát.

- Egy negyvenfős osztályban végeztem el az általános iskolát. Magatartásproblémákkal, rossz tanulmányi eredménnyel. Esélyem sem volt bekerülni egy gimnáziumba vagy szakközépiskolába, már annak is örült a család, hogy szakácsnak felvettek, de oda is csak azért, mert apámnak oda volt egyedül protekciója - kezdte a Blikknek Hujber Ferenc, akit a szakmunkásiskola után azonnal behívtak katonának.

- Miután letelt az egy év szolgálat, elkezdtem az esti gimnáziumot, de hamar rájöttem, ez nem az én közegem. Egyszerűen sokkal többre tartottam magam, minthogy ott üljek az unott tanárokkal, és három évet erre pazaroljak. Úgyhogy döntöttem, és nyolcezer forintért vásároltam egy érettségit magamnak - mondta a színész, aki a papírok szerint a Reáltanoda utcai Eötvös József Gimnáziumban érettségizett.

A teljes terjedelmű cikk itt olvahsató.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: