2014-09-10 09:08:31• hírek • Blikk.hu

Hujber Feri: Balázsék takarodjanak el a médiából!

Egy hétig bírta a színész, hogy visszatartsa indulatait Sebestyén Balázsékkal kapcsolatban. Hujber Ferit mélységesen felháborította, ahogy az ELTE gólyatáborában megerőszakolt lányon viccelődtek rádióműsorukban, a szexuális bántalmazást káreseménynek nevezték.

A színész azt akarja, Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri örökre távozzon a médiából!

- Egyszerűen undorodom tőlük. Ők azok, akik évek óta gyakorlatilag következmények nélkül engedhetnek meg maguknak bármit. Igazi szent tehenek. De nálam most betelt a pohár - írta Hujber Feri a közösségi oldalán. - Kapócs Zsókát annak idején rögtön kirúgták a rádióból, és az RTL Klub azonnal lecserélte az indulásra váró Szombat esti lázban, mert kiszaladt a száján egy melegeket sértő mondat, Balázsék viszont bármit megtehetnek... - írta a színész, akinek sorai között akad igen durva személyeskedés is, de róla köztudott, hogy nem az a fajta, aki fél elmondani a véleményét.

- Tárgyalások folytak, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban szerepeljek, természetesen ezek után ezt is lemondom, csak hogy ne kelljen együtt lennem ezekkel az emberekkel. És az RTL Klubtól is azt várom, hogy ezek után határolódjanak el a műsorvezetőjüktől. Balázsékkal jó ideje elszaladt a ló, pedig csak Budapesten világhírűek. Én viszont sokat járok vidékre, ahol a legtöbben utálják őket - írta a színész, aki úgy érzi, nincs vesztenivalója.

Úgy tudjuk, Hujber egy hétig várt, hogy leírja a véleményét, főleg azok után, hogy kiderült, Sebestyén Balázs családjában tragédia történt. Állítólag a színész még tüntetni is készült a Class FM székháza előtt.

Szerettük volna megkérdezni Balázsék véleményét, de ők a Class FM sajtóosztályán keresztül azt üzenték, nem kívánnak nyilatkozni.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu-n. Ha ide kattint, oda jut rögvest!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: