2015-04-01 20:42:37• hírek • MTI

Hugh Jackman játszhatja Pál apostolt

Hugh Jackman ausztrál színész alakíthatja Pál apostol szerepét a Warner filmstúdió új filmjében - adta hírül a Deadline.com internetes portál.

Az Apostle Paul (Pál apostol) című filmben Jackman mellett olyan hírességek is szerephez juthatnak, mint Matt Damon és Ben Affleck. A forgatókönyvet Matt Cook írja.

Pál apostol nem tartozott Jézus eredeti 12 apostola közé, hanem farizeusból és a keresztények üldözőjéből vált a kialakuló keresztény egyház egyik meghatározó személyiségévé, miután a damaszkuszi úton Krisztus megjelent neki.

A folyton úton lévő "népek apostola" több keresztény közösséget alapított szerte a Római Birodalom területén. A hagyomány a Újszövetség 27 írása közül 14-et az ő nevéhez köt.

2014-ben több, vallási témákat ábrázoló film is komoly sikereket aratott, többek között Christopher Spencer Isten fia című mozija és az Igazából mennyország (Heaven is for Real) című amerikai filmdráma.

A 46 éves Hugh Jackman következő, várhatóan utolsó X-men-filmjét 2017. márciusában mutatják be a mozikban, emellett szerepet vállalt a P.T. Barnum cirkuszalapító életét bemutató The Greatest Showman On Earth című filmben is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: