2009-08-03 16:42:30• hírek • Parajdi Andrea

Hozzáláttak a Fabricii út modernizálásához

Elkezdték Szatmárnémetiben a Fabricii utca teljes modernizálását. Az útszakasz egy része, amely az Avram Iancu és a Chendi utcák közé esik augusztus 3-tól kezdődően egészen szeptember elejéig le lesz zárva. A Fabricii út rehabilitációs munkálatai szeptember elsejéig tartanak.

Szatmárnémeti 2009-es költségvetésében „nem tolongtak" az útfelújításra szánt fejezetek. Ahogyan az ismert a helyi büdzsé úgy lett összeállítva, hogy biztosított összegeket a már elkezdett útmodernizálásokra, azonban csak alig pár olyan utcát - Fabricii, Chendi, G.Ureche, 1 Decembrie 1918, Lucian Blaga, Independentei - sikerült az idei költségvetésbe beiktatni, amelyek gödrös aszfaltrétegük miatt már régóta felújításra szorulnak.

A meleg idő beálltával folytatódtak az abbahagyott útmodernizálások a Pálfalvai úton és az öt mellékutcáján, ahol jelenleg is zajlanak a felújítások, ahogyan a Zefirului zónában is. Emellett idén felújításra kerültek az Independentei és a Lucian Blaga utak is. Nemrégiben lezárták a központban található 1 Decembrie 1918 útszakaszt, augusztus 3-án pedig hozzáláttak a Fabricii út rehabilitációjához is.

Jelenleg körülbelül 300 méteren, az Avram Iancu és a Chendi utcák között dolgoznak az útépítők. Az útszakasz nem csak új aszfaltot kap, hanem teljes egészében az alapját is modernizálják. Mint megtudtuk szeptember elsejéig ezen a részen dolgoznak, majd szeptember végéig az Avram Iancu és a Grigore Ureche utcák között zárják le a Fabricii utat, hogy az teljes egészében modernizálásra kerülhessen.


Elkezdték Szatmárnémetiben a Fabricii utca teljes modernizálását.
Augusztus 3-án, hétfőn kezdték el Szatmárnémetiben a Fabricii út modernizálását


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: