2010-06-08 16:04:51• hírek • Póti Orsolya

Hozzáértő ápolók versenye ovisoknak

A Román Vöröskereszt Szatmárnémeti fiókja első alkalommal szervezte meg a „Hozzáértő ápolók" versenyét óvodásoknak. A vetélkedőre kedd délelőttől a Strand tábor területén került sor.

A Román Vöröskereszt Szatmárnémeti fiókjának vezetősége már nem csak az iskolás diákok körében, hanem az óvodákban is népszerűsítené a "Hozzáértő Ápolók" versenyét, melynek korábban már több szakaszára is sor került.

Kedd délelőtt az Ifjúsági Igazgatóság székhelyét óvodások csapata töltötte meg, ahol 10 óra után kevéssel kezdetét vette az iskolákban már népszerű „Hozzáértő Ápolók" versenye. A vetélkedőt a Román Vöröskereszt Szatmárnémeti fiókjának vezetősége első alkalommal most megszervezte óvodásoknak is, melyre hat szatmári óvoda jelentkezett.

A megmérettetés azonban hat helyett csak négy óvoda között zajlott, ahol a kicsik nem csak gyakorlati, de elméleti tudásukat  is megmutathatták. A vetélkedő első részében stafétára került sor, majd a sportot elméleti és gyakorlati próba követte, és rajzverseny zárta le a rendezvényt.  A szervezők minden csoportot egyformán díjaztak, és végezetül meglepetésként az Elit Iskola önkénteseinek kutyabemutatójával kedveskedtek az ovisoknak.


Ovisoknak is megrendezték a "Hozzáértő Ápolók" versenyét
Ovisoknak is megrendezték a "Hozzáértő Ápolók" versenyét



Ovisoknak is megrendezték a "Hozzáértő Ápolók" versenyét


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: