2011-03-16 14:46:00• hírek • Tóth Klarissz

Hozd ki magadból a maximumot

Ha unod a magányos edzést, tömörülj falkába és vedd ki a részed a PrimaGym aerobic, cycling és fitnesz centerben fellelhető új edzésformából.

Köztudott, hogy a csoportos mozgás segít kialakítani a csoportszellemet, ezáltal pedig több elszántságot, kitartást és jobb kedvet biztosít az edzésen való részvételhez. Ha úgy érzed puhány vagy és takaréklángon ég benned a tesztoszteron, vágj bele a Cardio Kickboxingba, ami egészen biztosan kihozza belőled a maximumot. Hányszor fogadtad meg, hogy egészségesebben fogsz táplálkozni és sportolni fogsz? Ne fogadkozz tovább, vágj bele a Cardio Kickboxingba, ami teljeskörű testtréninget biztosít.

Az edzőtermi gyakorlatok egy idő után unalmassá válnak, ha változatosságra és energikus edzésre vágysz, vágj bele a Cardio Kickboxingba. Ez az első olyan típusú cardio-fitness edzésprogram, amely speciális és professzionális kickbox technikákat, aerobik illetve harcművészeti elemeket alkalmazva, egy emelkedett zenei ritmusra alapozva közel 1.000 kcal-t éget egy edzés alatt. A kickbox technikák könnyebb súlyzókkal vagy azok nélkül hajthatók végre, különböző segédeszközöket használva (boxzsák, pontozópárna stb.).



Ez az edzéforma nem karate, és nem egyszerű kickbox, nem tradicionális aerobik különböző ütés és rúgás technikákkal társítva. Tulajdonképpen karate és kickbox együttes keveréke zenei ritmusra kialakított koreográfia levezetése. Egy összetett edzésforma: a Cardio Kickboxingben változatos kéz- és lábtechnikák vannak jelen, ezek külön és együttes formában, nagy intenzitással, pontosabb ütéssekkel és rúgásokkal. Az edzés során rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a technika helyes véghezvitelére, és ennek a gyors változatának a helyes kivitelezésére. Gyorsabb tempó, nagyobb szériák, sok kéz és láb kombináció, gyorsaság, közepes és maximális erőbevitel, a gyakorlatok pontos/helyes véghezvitele, összpontosítás, koncentráló-, és ellenallóképesség javítása illetve önbizalom növelése, ez a Cardio Kickboxing.



A férfitestnek felépítéséből adódóan erőteljesebb edzésre van szüksége: a Cardio Kickboxing felszabadít a stressz alól, levezeti a feszültséget és az agresszivitást, miközben segít felépíteni az önuralmat és a testtudatot. Az ellenőrzött ütések ugyanis ideális feltételt teremtenek ahhoz, hogy erőteljes és egészséges tested legyen. A férfiak általában fitnessre, küzdősportokra vagy a harcművészet valamelyik ágára voksolnak, amikor eldöntik, hogy sportolni fognak. Anzik Arnold edző a garancia arra, hogy ezer százalékos edzésben lesz részed. A Cardio Kickbox ráadásul aerobik elemekkel is színesti az amúgy sem egyhangú edzéstervet. Harcos fitness program, ami felső kategóriájú kalóriaégető edzés is egyben.

Amiért megéri belevágni:

Levezeti a stresszt, akár óránként 800-900 kalóriát is eléget, javítja a tüdő és a szív kapacitását, csökkenti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát, növeli a csontsűrűséget, az állóképességet valamint a rugalmasságot, tónusossá teszi és formálja a fő izomcsoportokat, erősíti a törzs izmait ugyanakkor növeli annak stabilitását, ezáltal jobb testtartást eredményez, javítja a koordinációt, a gyorsaságot és az ügyességet, nem utolsó sorban az önbizalmat is növeli. A Cardio Kickboxing szórakoztató és lendületes, az edzésre pedig az erőteljesség valamint a dominancia jellemző. Próbáld ki te is! PrimaGym: Szatmárnémeti, Petőfi Sándor u. 45 szám/5 emelet.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: