2013-11-20 02:03:43• hírek • Blikk.hu

Hová tűnt Palik László?

Legendássá vált mondat: „Hová tűnt Damon Hill?". Palik László eresztette az éterbe ezt az örökbecsűt egy Forma-1-es közvetítés alatt. Most viszont az egykori riportert nem találni. A Marsi Anikó, Palik László házaspárt ugyanis állítólag hónapok óta nem látták Siófokon

Először 2010-ben lehetett arról hallani, hogy Ausztráliába költöztek, akkor Palik a nagyobbik fia, Vilmos betegségére hivatkozott a költözést illetően.

- A kisfiamnál kruppot diagnosztizáltak, ami nem drámai, de súlyos tünetekkel jár. Éjszakánként nagyon komoly fulladásos rohamai voltak, rendszeresen jött hozzánk a mentő, és a tavalyi télen már óvodába sem tudott menni. Már nem fogunk sokáig maradni, de ha már belekezdtünk, akkor végig szeretnénk csinálni, de egy-két hónap múlva visszatérünk - mesélte akkoriban Palik.

A házaspárról, amióta eltűntek a nyilvánosság elől, és leköltöztek a Balaton partjára, folyamatosan több pletyka is kering. Így kapott szárnyra a hír, hogy újra elköltöztek az országból.

Tény és való, a korábbi, gyerekektől zajos, balatoni családi ház helyett, csak egy szellemek járta villát találni most az amúgy is kihalt őszi Siófokon. A zsalugáterek az emeleti és a földszinti szobák ablakain is be vannak hajtva. A bejárati előteraszon, ahová korábban óránként járt ki Laci dohányozni, még az őszi falevelek sincsenek elseperve.
Én már nyár óta nem láttam őket – kezdte a közeli parkban a kutyáját sétáltató idős bácsi.

– Pedig Anikóval gyakran találkoztam erre, amikor délutánonként futni járt, de Lacit már nyár végén sem láttam. Azért biztosan jár hozzájuk valaki, aki vigyáz a házra.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: