2016-03-03 13:38:19• hírek • Szatmár.ro

Hosszú várakozás után megnyitott a Shopping Plaza

Csütörtökön, valamivel 11 óra után nyitotta meg kapuit a Satu Mare Shopping Plaza a Nagypiac szomszédságában, a Golescu híd lábánál. Mint  elhangzott, igazából részleges megnyitásról van szó, a bevásárlóközpontban rengeteg bolt a következő hetekben fog nyitni.

Már 11 óra előtt gyülekeztek az érdeklődők, hogy az elsők között láthassák belülről a plázát és kihasználják a nyitónapra beharangozott kedvezményeket. Az egybegyűlteket Dana Bud, az üzemeltető cég egyik munkatársa köszöntötte, majd hivatalosságok következtek, a prefektus, a megyei tanácselnök és Szatmárnémeti alpolgármestere szólt pár szót. Többet nem is nagyon lehetett volna, a "közönség" láthatóan türelmetlenül várta, hogy végigjárhassák a boltokat, ismerkedjenek a kínálattal és az árakkal.

Mint kiderült, sok bolt megnyitójára még várni kell, például a Lee Cooper, vagy a Kenvelo áprilisban tartja az ünnepi megnyitót, a Cinema One mozija pedig az idei év folyamán nyílik meg a filmrajongók nagy örömére. A következő hónapokban lesz az ételudvar felavatása is, amelyben állítólag egy vagy két, nemzetközileg elismert cég is gyorséttermet nyit majd.

A nagy nevek közül viszont csütörtökön nyitott a H&M amely két szinten gyermek, női és férfi ruházati cikkekkel várja a vásárlókat. Náluk volt a legnagypobb tömeg az első percekben, hiszen az első ötven vásárlónak vásárlási utalványt adtak ajándékba, de a nap folyamán mindenki különböző kedvezményekben részesülhet.

Nagy területet bérelt a Pepco, náluk is sokan jártak a megnyitót követően és az érdeklődők számára a Bossini sem panaszkodhat.

Kicsivel több mint egy hét múlva nyílik meg az épületben az Energy Kardio Club többtermes, számos mozgásformát kínáló edzőterme. A március 14-i megnyitóig viszont mindenkit szívesen látnak, akit érdekelnek a rendhagyó, javarészt Szatmárnémetiben csak náluk gyakorolható mozgásformák.

Az épületben található 20x10 méteres úszómedence is hamarosan megnyílik az érdeklődők előtt, szóval a következő hetekben újabb szolgáltatások és boltok várják majd a szatmáriakat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: