2020-03-21 07:57:21• hírek • Blikk.hu

Hosszú utat tett meg: visszahúzódó, hadarós énekesből lett tévésztár Gáspár Laci

Gáspár Laci az évek alatt kívül és belül is megváltozott, most sokkal felszabadultabb és lazább, ami a rajongóknak is bejön. /Fotó: RTL Klub
Gáspár Laci az évek alatt kívül és belül is megváltozott, most sokkal felszabadultabb és lazább, ami a rajongóknak is bejön. /Fotó: RTL Klub

Hosszú utat tett meg alig másfél évtized alatt Gáspár Laci (40). Az énekest 2003-ban ismerte meg az ország, amikor a még kicsit duci zenész a családja és barátai bátorítására jelentkezett a Megasztárba.
 

Laci visszahúzódó volt, bizonytalan, ráadásul állandóan hadart, ami nagyon zavarta, ha a képernyőn szerepelt. Az azóta eltelt 17 évben mégis az egyik legkeresettebb televíziós lett. Legújabban az RTL Klub Álarcos énekes című műsorában szórakoztat minden vasárnap.

Laci több mint 10 évvel ezelőtt: akkor még duci volt, és inkább gitározni szeretett volna. /Fotó: RAS-Archívum

– Kevesen tudják, de én basszusgitározással akartam foglalkozni, ám mivel ilyen tehetségkutató nem volt, ezért jelentkeztem a Megasztárba. Ennek köszönhetem azt, ahol most tartok. Anno sokan bántottak, hogy nem vagyok elég jó, miért akarok én zenélni, miért nem elégszem meg az életemmel? Akkor ez nagyon elbizonytalanított, ma viszont már tudom, hogy akik ezeket mondták, irigyek voltak – kezdte lapunknak Laci, aki sokáig feszengett a kamerák előtt.

– Sokan bántottak, mert hadarok, és nem lehetett érteni, hogy mit mondok. Akkor még annyira gátlásos voltam, annyira féltem, hogy senkit nem érdekel, mit mondok, hogy inkább gyorsan elhadartam mindent, legyek túl rajta. Lelki eredetű volt, hogy nem mertem megszólalni. Ez egyfajta szorongás volt, ami akkor múlt el, amikor 2016-ban bekerültem az X-Faktor mentorai közé – emlékezett vissza Laci, akiben máig élénken él az eset, amikor mentortársa, ByeAlex (35) azt mondta, hogy akit nem érdekel, az ne hallgassa meg, de ő akkor is elmondja, amit szeretne.

Ma már bátran mer bohóckodni az Álarcos énekes című műsorban is. /Fotó: RTL Klub​

– Akkor jöttem rá arra, hogy el kell engednem magam, illetve sokkal lazábbnak kell lennem. Soha többet nem fogok sietni senki kedvéért. Azóta nem szorongok, önmagam vagyok, vicces, laza, és ezt a nézők is szeretik. Ráadásul arra figyelek, hogy közben értéket is létrehozok. Folyamatosan készülnek az új dalok is, hamarosan például megjelenik Lotfi Begivel a közös számunk, ami pont az elmúlt évekről fog szólni. Bízom benne, hogy tetszeni fog a rajongóknak. Laci hatalmas átalakuláson ment át, amióta ismert lett, ám nemcsak a belső változásnak köszönheti az önbizalmát, hanem a folyamatos edzésnek is.

– Amikor korábban visszanéztem a fotóim, és láttam, hogy mekkora vagyok, akkor nagyon nem tetszettem magamnak. Öt éve kezdtem el edzeni, és most elégedett vagyok, persze vannak még céljaim. Felszabadultabb vagyok az új külsőmmel, és fiatalabbnak is érzem magam.

Állandóan ugratják egymást

Az Álarcos énekes nyomozói nem csak a versenyzőket és a műsorvezetőt, Istenes Bencét (32) heccelik folyamatosan, hanem egymást is.

– Dancsó Petivel hamar megtaláltuk a közös hangot. Mondtam is neki, hogy majd megtanítom edzeni, hogy magára szedjen egy kis izmot, amire ő rögtön visszavágott, hogy ő meg segít nekem az angol kiejtés gyakorlásában – mesélte nevetve Laci.


További bulvárhírekért keresse a Blikk.hu oldalát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: