2015-07-24 14:02:59• hírek • Kocsis Zoltán

Hosszú időre kidőlt az Angliában légióskodó szatmári védő

Pocsékul kezdődik az idei szezon Florin Gardos, a román labdarúgó-válogatott szatmárnémeti születésű védője számára: angliai klubja, a Southampton egyik barátságos meccsén olyan súlyosan megsérült, hogy meg kellett operálni a térdét. Előreláthatólag legalább fél évig nem léphet pályára.

A 26 éves védő még a Southampton múlt heti felkészülési mérkőzősén szenvedett térdsérülést. Ez olyan súlyosnak bizonyult, hogy hétfőn meg kellett operálni.

Edzője, a holland Ronald Koeman pénteki nyilatkozata szerint Gardosra hat-hét hónap kihagyás várhat. Ha ez igaz, akkor legközelebb február környékén léphet pályára. Ilyen körülmények közepette Koeman szerint a legfontosabb, hogy igazoljanak két újabb belső védőt. A Soton eddig 27 millió eurót költött új játékosokra.

Gardos a tavaly nyáron 6,8 millió euró fejében került a Steauától a „szentekhez". Első szezonjában nem is alkotott maradandót, csak 11 bajnokin kapott lehetőséget. A csapattársak, a bajnokság, a követelmények megismerésével az idei szezon jelenthette volna az áttörést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: