2016-01-26 11:48:10• hírek • Kocsis Zoltán

Hosszabított program a Gépjármű-nyilvántartási Hivatalnál

Hosszabbított programmal várja ügyfeleit februártól a Gépjármű-nyilvántartási Hivatal (RAR): hetente egyszer estig várják ügyes-bajos dolgaikkal az autósokat.

A RAR tájékoztatása szerint februártól csütörtökönként az eddigi 16 óra helyett négy órával később, csak 20 órakor zárják be a hivatal kapuit az ország valamennyi kirendeltségénél - így Szatmár megyében is.

„Úgy vélem, ez egy természetes lépés egy olyan intézménytől, amely tiszteli ügyfeleit. Figyelembe kell vennünk, hogy vannak olyanok, akik nem hanyagolhatják el tevékenységeiket, amelyek lekötik őket a nap első felében, indokolta a döntést George Dinca, a RAR igazgatója. Amennyiben igény mutatkozik rá, hajlandóak vagyunk kiterjeszteni a hosszabbított programot", tette hozzá a hivatal országos vezetője.

Jelenleg hétfő és csütörtök között 8-tól 16 óráig, pénteken pedig 13.30 óráig állnak az ügyefelek rendelkezésére. Ezentúl tehát csütörtökönként reggel nyolctól este nyolcig várják majd az autósokat.

Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy időpontot egyeztetni a RAR-nál a www.rarom.ro honlapon vagy a 0261-9672-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: