2013-04-10 21:54:24• hírek • Szatmár.ro

Hosszabbításban vesztettek a kosarasok Alexandrián

A harmadik, Szatmárnémetiben megrendezett mérkőzés lesz a döntő a VSK-Alexandria párharcban.

A női kosárlabda élvonalának rájátszásában a Szatmárnémeti VSK csapata Alexandrián lépett pályára, ahol a lányok a második győzelem megszerzésére és ezzel a párharc megnyerésére készültek. Ez sajnos nem jött össze, a 62:51-re megnyert szatmári meccset követően hazai pályán kemény diónak bizonyult a CSBT.

Pedig a lányok három negyedet is megnyertek: az elsőben 17:16 volt az eredmény, majd a második negyedben a Teleorman megyeiek teljesítettek jobban és 18:10 arányban nyerték meg a játékrészt. Félidőben tehát 34:27-re vezettek a házigazdák, a harmadik és a negyedik negyed viszont a szatmáriaké volt: 16:14-re és 10-5-re nyerték a két utolsó játékrészt, de mindez csak arra volt elég, hogy kialakuljon a döntetlen állás.

Szlimák eldönthette volna a találkozót, 53:52-es állásnál egy szabálytalanságot követően kétszer dobhatott kosárra, de csak egyszer talált be... Jött tehát a hosszabbítás, a lányok azonban nem tudtak felülkerekedni a házigazdákon, akik 12:4-re nyerték a hosszabbítást - így alakult ki a 65:57-es végeredmény.

A két győzelemig tartó párharcban az eredmény tehát döntetlen, a következő mérkőzést szombaton 18 órától Szatmárnémetiben fogják játszani. A playoff összes többi mérkőzésén megvan a továbbjutó: második győzelmét szerezte meg a Targoviste, az Arad és a Gyulafehérvár is. Ha a VSK szombaton nyer, a két megnyert meccsig tartó elődöntőben az Arad lesz az ellenfél. Az első meccset akkor jövő szerdán, Aradon játsszák.

Rájátszás, második mérkőzés:
CSBT Alexandriai CSBT - Szatmárnémeti VSK 65:57
A szatmári pontszerzők:
Freeman - 25 pont, 8 lepattanó, Whittington - 10 pont, 13 lepattanó, Szlimák - 8 pont, Orosz - 7 pont, Parau - 5 pont, Kovacevic - 2 pont.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: