2012-09-07 18:21:19• hírek • Szatmár.ro

Szombaton lesz az új idény első hazai meccse

Csík Tibor
Csík Tibor

Szombat délután 17 órai kezdettel az Olimpia stadionban is bemutatkozik a sárga-kék alakulat.

A harmadik ligás bajnokság első fordulójában az újonc Gyulafehérvár otthonában győzött az Olimpia, most pedig egy újabb újoncot fogad: a Váradalpári Tricolorult. Ezzel a mérkőzéssel fog a hazai közönség előtt bemutatkozni ebben az idényben az Olimpia, s bízzunk benne, hogy a fiúk nem okoznak majd csalódást a közönségnek. Az ellenfélről tudni kell, hogy a pletykák szerint a második ligába való feljutás a kitűzött céljuk.

- Ilyesmiket hallani mostanában, ezért érdekes mérkőzés várható, ezek a hírek némileg úgymond még fel is piszkálták a csapatot. Tény, hogy a krassóiak ellen szerepelt csapat játékosainak többsége már csak csere, többen érkeztek a visszalépett belényesi együttestől és nagyváradiak is jöttek. Az edző az élvonalat is megjárt Cosmin Bodea lett, és a csapat a megfelelő anyagi támogatást is megkapja. Mindenesetre én bízom abban, hogy az egyéves harmadik ligás rutinunk meghatározó lesz, és a közönségünknek győzelemmel mutatkozunk be - nyilatkozta a mérkőzés kapcsán Csík Tibor.

Az edzőtől megtudtuk: a szombati kezdőcsapat Gavrilescu kivételével megegyezik majd a gyulafehérvár ellen pályára lépő együttessel. Gavrilescu piroslap miatt nem játszhat.

III. Liga, a 2. forduló pénteki eredményei: Kolozsvári Sanatatea-Dési Unirea , Zilahi FC-Pankotai Soimii, Petrozsényi Jiul-Máramarosszigeti Plimob, Borossebesi National-Gyulafehérvári Europa, Aranyosgyéresi Seso-Szászfenesi Unirea. A Vajdahunyad állt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: