2011-01-03 13:25:11• hírek • Szatmar.ro

Hosszabbításban maradt le a dobogóról a Corso Roulette

A csengeri teremfoci-bajnokságon negyedik lett a legjobb szatmári csapat.

Idén december 29. és január 2. között rendezték meg Csengerben a hagyományos Szal-To Kupa elnevezésű teremfoci-bajnokságot, amelyen nem kevesebb, mint négy szatmári csapat is részt vett.

A tornára összesen 24 együttes nevezett, őket hét darab négyes csoportba osztották. A négy szatmári csapat közül háromnak is sikerült továbblépnie a legjobb tizenhat közé, egyedül a City Rádió csapata vallotta a részvétel a fontos nemes eszméjét: ők a B csoportban valamennyi találkozójukat elveszítették.

Nem úgy az E csoportba beosztott Szatmári Fiúk valamint a D jelű kvartettbe kerülő BotiFarm. Ez a két együttes valamennyi csoportmeccsét megnyerte, előző ráadásul gólt sem kapott. A nyolcaddöntőkben viszont ez a sorozatuk megszakadt, a Filo Focicsarnok kettőt is berámolt a kapujukba, amire nem tudtak válaszolni, így kiestek. Hasonlóképpen járt a BotiFarm is, amely a Csengeri Sasok ellen 2-1 arányban maradt alul.


A Corso Roulette legjobb szatmáriként a negyedik lett
A Corso Roulette legjobb szatmáriként a negyedik lett


A negyedik szatmári csapatról, a Corso Roulette-ről még nem ejtettünk szót, nem véletlenül: ők egészen az elődöntőig meneteltek. Bár rögtön az első meccsüket elveszítették Sonkád ellen, ekkor talán nem is gondolták, hogy ez lesz az egyetlen vereségük. A csoportból másodikként jutottak tovább, a nyolcaddöntőkben a Veracruz sem okozott gondot (3-0), és a negyeddöntőben a Csengeri Sasok sem tudtak a kapujukba találni (1-0). Daniel Claudiu, akit a torna legjobb kapusának is megválasztottak, az elődöntőben és a kisdöntőben sem kapitulált a rendes játékidőben, ám a hosszabbításban előbb az Építkezők Raktáráruháza, majd a Nyírbátor Baráti Kör is betalált. Mivel a csapat támadósora néma maradt, így a Corso Roulette végül leszorult a dobogóról és a negyedik helyen végzett.

A tornát végül a Red Bulls nyerte, amely 2-1-re fölülmúlta az „Építkezőket". Érdekességképpen, a csoportkörben az „energiaitalosok" simán 2-0-ra kikaptak a BotiFarmtól...

Eredmények: (nagyobb méretért kattints a táblázatra)


A BotiFarm a nyolcaddöntőkben vérzett el
A BotiFarm a nyolcaddöntőkben vérzett el


A Szatmári Fiúk is a nyolcaddöntőig jutottak
A Szatmári Fiúk is a nyolcaddöntőig jutottak


A City Rádió pont nélkül zárt
A City Rádió pont nélkül zárt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: