2005-12-13 22:34:47• hírek • Szatmár.ro

Hősies nyugdíjasklub

rablo2.jpgA helyi nyugdíjasklub tagjai akadályozták meg klubjuk kirablását Új-Zélandon

A helyi nyugdíjasklub tagjai akadályozták meg klubjuk kirablását Új-Zélandon. Az idős nénik és bácsik úgy ártalmatlanná tették a betörőt, hogy a rendőrségnek más dolga sem volt, csak el kellett szállítaniuk a bűnözőt.

Ugyanúgy indult egy kellemes nap a nyugdíjasklub számára, mint máskor. Délelőtt 11 óra körül kinyitották a klubhelyiségüket, és azt látták, hogy az értékeket is tartalmazó szekrényt feltörték, és ami mozdítható, azt összekészítették, hogy elvigyék. Mindenközben az egyik hölgy megpróbált bejutni a mosdóba, ahol - mint később kiderült - a betörő rejtőzködött.

Egyszer csak kivágódott az ajtó, és egy nagydarab, harmincas éveiben járó tetovált férfi rontott ki rajta. Félresodort néhány hölgyet, sőt, volt akit nyakon is vágott, azonban egy nagyon bátor nyugdíjas férfi rávetődött és a földre vitte. A tagbaszakadt férfira ekkor többen is ráültek, hogy ne tudjon mozogni, de még ekkor is küzdött, mint egy oroszlán. Egy hölgy kötelet hozott, és nemsokára magatehetetlenül, összekötözve feküdt a földön.

Az időközben értesített rendőröknek tényleg csak annyi volt a dolga, hogy bevigyék a férfit az őrszobára. "Idős nyugdíjasok vagyunk, de szívünkben fiatalok. Ártalmatlanná tettük, és átadtuk a rendőrségnek, ennyi az egész" - kommentálta az egyik idős hölgy. Egy biztos: most jó ideig lesz miről csevegni a tea mellett a nyugdíjasklubban. ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: